Ποιοί είμαστε

Η ΜΒ Soranus είναι μια νέα εταιρεία που οργανώνεται από δυναμικούς νέους που έχουν πίστη στο ταλέντο τους έτσι ώστε να δώσουν λύσεις στα μεγάλα ή μικρά προβλήματα και ο στόχος τους είναι να γίνουν ηγέτες στην αγορά.

ΜΒ SORANUS
MEDICAL DISPOSABLES & PHARMACEUTICALS

17ο χλμ ΛΕΩΦ. ΑΘΗΝΩΝ – ΣΠΑΤΩΝ
19004 Σπάτα - Αθήνα

Τηλ.: 210 7770779, 210 7770754
Fax : 210 7770294

Email: mbsor@soranus.grΗ ΜΒ Soranus καλύπτει όλη την ποικιλία των μικροβιολογικών, ιατρικών και διαγνωστικών αναλωσίμων. Στη γρήγορη ανάπτυξη και την ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά ΜΒ Soranus έχει την ανάγκη να προσαρμοστεί γρήγορα στις αλλαγές, που ψάχνουν για τα νέα καινοτόμα προϊόντα και που επεκτείνουν τον κατάλογο προϊόντων του βασισμένο στις ανάγκες αγοράς.

Ο συνεχείς στόχος και η φιλοδοξία μας είναι να προσφέρουμε τα άριστα ποιοτικά προϊόντα και τις υπηρεσίες στους πελάτες μας και να ικανοποιήσουμε όλες τις πιθανές ανάγκες και τις απαιτήσεις μέσο ενός συνδυασμού δεξιοτήτων και ενθουσιασμού.

Οι ιδρυτές της επιχείρησης έχουν τη μακροχρόνια εμπειρία στον ιατρικό διαγνωστικό και φαρμακευτικό χώρο. Η εξαιρετική γνώση τους στο ελληνικό σύστημα υγείας που συνδυάστηκε με το μεμονωμένο αρχείο διαδρομής κάθε μέλους στην υγεία και τον εμπορικό τομέα, έδωσε στην επιχείρηση το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που απαιτήθηκε για να γίνουν οι συμφωνίες πωλήσεων με τους πολύ σημαντικούς απολογισμούς πελατών.

Η Μ.Β. Soranus καλύπτει και το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα της υγείας συμπεριλαμβανομένων των νοσοκομείων, των κλινικών, των διαγνωστικών κέντρων και των ιδιωτικών εργαστηρίων.

Η Μ.Β. Soranus συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα νοσοκομεία και κλινικές. Πρόσφατα η Μ.Β. Soranus έκανε μια αποκλειστική συνεργασία με ένα από τα κύρια διαγνωστικά κέντρα στην Ελλάδα, Διάγνωση ΑΕ.

Η επιχείρησή μας καλωσορίζει νέες συνεργασίες στον τομέα των ιατρικών και διαγνωστικών αναλωσίμων καθώς και φαρμακευτικών ειδών.


ENTERNET