Ποιοί Είμαστε

Η εταιρεία M.B. Soranus ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2004.
Με βαθιά γνώση των αναγκών της αγοράς και πάντα με γνώμονα την αξία της Υγείας, δραστηριοποιήθηκε στην εισαγωγή ιατρικών αναλωσίμων, φαρμακευτικών & παραφαρμακευτικών ειδών.

Η Μ.Β. Soranus, προσφέρει στον επαγγελματία υγείας, ποιοτικές επιλογές αναλωσίμων, παραγόμενες υπό αυστηρές διαδιακσίες ποιοτικού ελέγχου και διαθέτοντας εθνικές & διεθνείς πιστοποιήσεις.

Η εταιρεία εισάγει και διακινεί ιατρικά αναλώσιμα μεγάλων ευρωπαϊκών εταιρειών του χώρου. Είναι αντιπρόσωπος της APTACA Ιταλίας-που δραστηριοποιείται στην παραγωγή μικροβιολογικών αναλωσίμων.

Διαθέτει μόνιμες και μακροχρόνιες συνεργασίες με εταιρείες ανά τον κόσμο και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες ενός εργαστηρίου.
Η Μ.Β. Soranus είναι μία δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία αποτελώντας ισχυρό σύμμαχο για κάθε επαγγελματία υγείας με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του ασθενούς.
Πέρα από το κομμάτι των ιατρικών αναλωσίμων, η Μ.Β. Soranus, από το 2018, είναι αντιπρόσωπος της βελγικής εταιρείας PHYSIOL, που συγκαταλέγεται σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο στο χώρο τον οφθαλμολογικών. Επιπλέον διακινεί τα οφθαλμολογικά προϊόντα της αγγλικής εταιρείας RAYNER.
Στρατηγική επιλογή της Μ.Β. Soranus αποτελεί η συνεχής ανάπτυξη και εξέλιξη, τόσο στο portofolio, όσο και στο ανθρώπινο δυναμικό της.

Φιλοσοφία μας είναι οι αρχές μας:

N

Σεβασμός

N

Υπευθυνότητα

N

Επαγγελματισμός

N

Καινοτομία

N

Ακεραιότητα

N

Επικοινωνία

Υπηρετούμε την Υγεία με τα προϊόντα & τις υπηρεσίες μας.

H M.B. Soranus είναι διαπιστευμένη με το Σύστημα Διαχείρησης Ποιότητας ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2000